2011. augusztus 30., kedd

CONFORTO Black WELLIS masszázsfotel garanciával - Jelenlegi ára: 180 000 Ft

Hibátlan állapotú, 1, 5 éves, keveset használt, de nagyon szeretett masszázsfotel. Helyszűke miatt eladó. Számlája, papírjai megvannak.  
Leírás:
1. A fotel egy vertikálisan mozgatható üléssel, négy görgővel és hangtalan mechanikusan vezérelt masszázsrendszerrel rendelkezik; négyféle mesterséges masszázs funkcióval rendelkezik, shiatsu,   gyúró, kalapáló és gyúró-kalapáló funkciókkal. Kék színű LCD kijelzős vezérlő mutatja a kiválasztható masszázsfunkciókat, működési módokat, lejárati időt, masszázs gyorsaságot, intenzitást, a kezelés paramétereit, a masszázs pozícióját. A háttérfény 1 percre a masszázs funkció leállása után kapcsol ki.
2. a felső test masszázsának kézi és automata funkció kiválasztási módja
3. az automata funkció keretén belül multifunkcionális automatikus masszázs módszert kínál. Három masszázs kombinációt kínál a teljes test masszázsára, a váll és nyak, hát és derék masszázsára.
4. a kézi funkció keretén belül, kézi működtetéssel három opciót kínál a teljes test különböző területeire, váll és nyak, hát és derék területekre; a masszázs iránya hozzáadott lehetőség, felfelé és lefelé iránnyal választható. Mindegyik funkció öt szintű gyorsasági opcióval rendelkezik; a két masszázskezelés között választható opció, hogy teljes testszélességben, közepes testszélességben vagy egészen keskeny testfelületen masszírozzon amikor a különböző típusú masszás módokat alkalmazzuk, például gyúró masszázst, shiatsu vagy kalapáló masszázst.
5.   Az ülőke három légpárnás, a lábtartó nyolc légpárnával lett felszerelve; négy levegő-masszázs kombináció; öt intenzitási szint és mindez egy vádli masszírozó funkcióval együtt.
6. A lábtartó le- és felemelése illetve dőlési szöge külön is és a háttámla mozgatásával kombináltan is vezérelhető.
7. Automatikusan úgymond szkenneli az Ön vállainak lefele és felfele irányuló mozgását, azért, hogy meghatározza a vállak helyzetét a masszázs indulásakor.



Jelenlegi ára: 180 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-06 13:18
. CONFORTO Black WELLIS masszázsfotel garanciával - Jelenlegi ára: 180 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése