2011. szeptember 22., csütörtök

Sinkó Andrea 3 edzésprogram 1 videón - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ez a kazetta egyedülálló, mert három edzésprogramot kapsz egy filmen, melyeket külön-külön, illetve egymást kiegészítve is könnyen elvégezhetsz és már három hét alatt észre fogod venni az eredményét magadon.
1. Kick-box aerobic
Ez jelenleg az USA legkedveltebb edzésprogramja! Mind az állóképesség, mind az izomfejlesztés területén fantasztikus eredményeket fogsz elérni. A gyakorlatok könnyen követhetők, nincs szükséged nagy területre, sem drága felszerelésre. A kick-box aerobic a legmagasabb kalóriaégető program az összes eddig ismert aerob edzésforma közül.
2. Zsírégető erősítés
Ebben az edzésanyagban a figyelmet kizárólag azokra a test tájakra fordítjuk, ahová a zsír a legkönnyebben rakódik le. A 30 perces zsírégető erősítéssel a felsőtest, a csípő, a far-és combizom speciális erősítő- és alakformáló gyakorlatait sajátíthatod el.
3. Streching
Az előbbiek közül elvégzett bármely edzésprogram kiváló kiegészítője, levezetése, az egész testre kiterjedő nyújtó-lazító program. A fáradt, fizikai munkának kitett izmok nyújtása regenerálja az izomzatoz és remek közérzete biztosít.
A filmet szívesen postázom.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 12:00
. Sinkó Andrea 3 edzésprogram 1 videón - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése