2012. január 31., kedd

AVON Parfüm "In Love" 30ml bontott - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kibontott csomagolásban, sajnos ez nem az én illatom, ezért odaadnám valakinek akihez jobban illik. minimális mennyiség hiányzik belőle.
Eredeti ára 4800Ft.
részletes ismertető az Avon oldaláról:
A Today Tomorrow Always luxus illatkollekciónk legújabb tagja az In Love parfüm Salma Hayek ajánlásával. Salma Hayek amerikai színésznő továbbra is az egyik legnépszerűbb személyiség Hollywoodban. Kivételes tehetsége és egzotikus szépsége teszi a nőiesség tökéletes megtestesítőjévé. Salma ajánlja Önnek az Avon figyelemre méltó parfümjeit, most egy friss és színes virágcsokrot lédús csillaggyümölccsel, nyári orgonával és fehér borssal, narancsvirágolajjal és mandarinnal, melyek kompozícióját a meleg pézsma és az ámbra akkordjai teszik tökéletessé.
Érezze a bizsergést...
A szerelem szárnyakat ad, elpárologtatja minden bajunkat és új energiával tölt fel. Minden új napot türelmetlenül várunk, folyton izgalmat érzünk. A szerelem olyan, mint egy drága kincs - szép és különleges. Találja meg szerelmét, és úgy fogja érezni, hogy semmi sem lehetetlen, a világot új színben látja majd, mely élettől, melegségtől és vidámságtól vibrál.
Szerelem. Izgalom. Lebegés. Virágok és gyümölcsös zamatok romantikus elegyével fejezi ki a mesébe illő szerelmet.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-04 14:17
. AVON Parfüm "In Love" 30ml bontott - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése