2011. március 27., vasárnap

Kozma György: Ben Dixi - Jelenlegi ára: 2 005 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ben DixiA könyv listaára: 2444 Ft. Leírás:
Kozma György számára a kabbala terapikus módszer, doktori munkájában Ashlag elgondolásait a pszichoanalízissel akarta ötvözni, végül azonban idevágó gondolatait regény formájában adta közre: ebből született jelen mű. Sejtése szerint Ashlag kabbalájával rokon kezdeményezések a magyar szellemtörténetben is fellelhetőek, elsősorban Tábor Béla mély és némiképp szintén szinkretista hajlamú vallásfilozófiájában, és ezek Gémes János (Dixi) és Szerb Antal fogadott fia, Szerb János költő, esszéista gondolkodásában éltek tovább. A rendhagyó mű a kortárs messianizmus egyik válfajaként értelmezhető: nem hagyományos regény, hanem ismeretterjesztő esszé-regény, kriminek álcázva - ahogy a szerző a bevezetőben írja. A mű - elvileg - a rendőrségen Dixitől elkobzott szöveg alapján készült, mely valódi emberek naplóiból készült dokumentum-montázs. Egy napló, melyet a száznégy éves korában elhunyt Szerb Antalné (Bálint Klári néni) lakásán dugtak el. A történet főhőse a Dixi nevű álmessiás fia, Dávid, aki az izraeli elnöki kommandóval Pestre jön egy muszlim terror-gyanú miatt, s ott találja unokatestvérét, Geo Kozmoszt (akivel korábban sülve-főve együtt voltak). Kiderül, hogy Szerb Antal volt a rokona és ex-gay messianista okból ölték meg Rudolf főherceget is, csakúgy mint 45 évvel korábban Sissit, s a következő kabbalista gyilkosság 2024-ben esedékes, ezért a mostani merénylet az izraeli elnök ellen nem sikerülhet... Jelen kiadás - vélhetően téves megjelöléssel - a mű első rövidített kiadása (a legelső kiadás szintén a kiadónál jelent meg, 228 oldal terjedelemben, szintúgy 2009-ben). A meglehetősen nehezen követhető történet a Kabbala iránt érdeklődőknek ajánlható. ISBN: 978-963-299-469-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 005 Ft

Az aukció vége: 2011-03-29 22:17
. Kozma György: Ben Dixi - Jelenlegi ára: 2 005 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése