2011. március 28., hétfő

szexi fekete babydoll csipkés, ajándék tangával új - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Szexi fekete csipkés babydoll. nagyon szexi, kényelmes viselet! új!
mellméret: 65-84cmig
derék: 65-84cmig
A tanga is hozzá tartozik a szetthez.
s méretre
Csak rendelésre dolgozok. Nincs felhalmozva nagyobb halom termék. Az UTALÁSTÓL számított 10-21 munkanapon belül postázom a terméket. Ezt kérlek a licitálásnál mindenképpen vedd figyelembe. Így is kedvezményesen jutsz a termékeimhez, mint ha boltban vennéd meg.
A termék leütése után 10 napon belül kérlek egyenlítsd a számlát. Ellenkező esetben negatívra értékellek. Ne húzzuk egymás idejét, ha nem is gondolod komolyan a vásárlást.
Ha bármi probléma merül fel, hogy mégsem tudsz 10 napon belül fizetni, de mindenképpen igényt tartasz a termékre, kérlek emailben tájékoztass róla.
A leütés után, én mindenképpen felkereslek a vaterán megadott emailcímen. Ha nem jelentkeznék, akkor valószínű hogy az emailekkel van a gond (pl gmailes nem kapja meg a citromailestől vagy fordítva). Ebben az esetben kérlek keress te is engem!
Ha bármi kérdésed van a vásárlás után, emailben megteheted. (munkám miatt nem tudok telefonálni napközben). De minden levélre 1 napon belül válaszolok. Sikeres vásárolgatást! Nézd meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 12:26
. szexi fekete babydoll csipkés, ajándék tangával új - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése