2011. április 30., szombat

Balatoni nyaralás kupon Hotel Mária - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Szállás kontinentális reggelivel Balatonmáriafürdőn 3 nap/2 éj 2 fő részére egy gyerekkel a Hotel Máriában 38000 Ft helyett 15000  Ft-ért
Legfontosabb
38 000 Ft helyett 15000 Ft-ért 2 éjszaka 2 fő részére egy maximum 6 éves gyerekkel Balatonmáriafürdőn
A szállást a Hotel Mária biztosítja
Kontinentális reggeli
Étterem, drinkbár koktélokkal, kerti sörsátor és saját strand
Feltételek
Telefonos bejelentkezés szükséges (06-85-575-900)
A Kupon Világ csak az ajánlat közvetítője, nem szolgáltatója, így tevékenységi körünkből kifolyólag üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni
A kuponnal Pünkösdkor nem lehetséges a szobafoglalás
A kupon 2011. április 27. és 2011. június 30. között érvényes
További információk az ajánlatról
A kuponnal két felnőtt 2 éjszakát tölthet el a 3*-os Hotel Máriában, továbbá egy legfeljebb 6 éves gyerek ingyen megszállhat velük. Mindkét reggel kontinentális reggelivel várják a vendégeket. A kuponnal június 30-ig bezárólag Pünkösdöt kivéve bármikor, hétvégén is foglalhatunk szobát. Érdemes élni a lehetőséggel, ugyanis a Hotel, és a környék is rengeteg izgalmas programmal és látnivalóval kecsegtet.
A hotelben étterem és drink-bár, a parkban gyermek- és felnőtt medence napozóágyakkal várja a vendégeket. A szálloda saját stranddal, illetve játszótérrel rendelkezik. Ezenfelül grillterasz, illetve a kertben hangualtos sörsátor is várja a kikapcsolódni vágyókat. 150 méterre a hoteltől teniszpálya, még ennél is közelebb pedig minigolfpálya gondoskodik a további sportolási lehetőségekről. A környék híres kiváló borairól, így a nyaralás kiváló alkalom a hangulatos borospincék végiglátogatására is. A közeli Keszthelyen a Festetics Kastély, illetve a Balatoni Múzeum szolgál érdekességekkel, további fakultatív programokról a szálloda recepcióján szívesen szolgálnak felvilágosítással. Kellemes pihenést kívánunk!
***Fontos***
Alapvetően június 30-ig felhasználható, de a kupon nagy népszerűsége miatt rohamosan fogynak a szabad időpontok! Telefonos egyeztetés szükséges a Hotellal!
Én vásároltam  több kupont, de erre az egyre nincs szükségem. Az én nevemre van kiállítva. Hotellel egyeztettem, átruházható. NEM átverés, könnyen leellenőrizhető( telefonon a hotellel még az utalás előtt) Utalás után e-mailen küldöm a kupont!



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 21:21
. Balatoni nyaralás kupon Hotel Mária - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése