2011. április 25., hétfő

Trendi férfi wolfram nyaklánc - Jelenlegi ára: 8 600 Ft

Trendi férfi wolfram nyaklánc Trendi medálok hatalmas választékban
Hossz - 27 x 15 mm  , nyaklánc hossza 41-44 cm hosszú. A képen látható szívecske forma nincs rajta a láncon.
Anyag - wolfram
Postaköltség: 390 ft
A termékek nagyobb része raktáron van , azonnal tudom postázni. Ami leütés napján nincs raktáron annak az átfutási ideje 5-12 nap - ezeknek a termékeknek a postaköltsége 0 ft.
Nemesacél/ Stainless Steel
Az acélnak egy speciális fajtája. Csodálatos tulajdonságai közé tartozik a savállóság, vízállóság, kopásállóság, keménység, szívósság. Nemcsak könnyű, hanem nagyon kemény is, ezért rendkívül jól használható a gyógyászatban is implantátum alapanyagként. Az anyag egyéb tulajdonsága miatt  nagyon időtálló és nehezen karcolódik. Allergiamentes tulajdonsága miatt a legtöbb más fémékszerekre allergiás személy is viselheti!
Wolfram / Tungsten Carbid 857
A wolframból készült ékszerek még ritkaságnak számítanak Magyarországon. Feltűnő csillogását az idő teltével nem veszíti el mert karcolhatatlan ezért utalnak rá mint véglegesen fényezett ékszerre is. Az egyetlen fém aminek végleges fényezése van. Csiszolására egyetlen anyag alkalmas - a gyémánt. A Mohs skálán ahol a gyémánt ( világon ismert legkeményebb anyag ) a 10-es, a wolfram 8-9 között van -ezáltal 10x keményebb mint a 18 K arany , 5x keményebb mint a nemesacél, 4x keményebb mint a titánium.
Tungsten teljesen kobalt mentes és 100% hypoallergén ( allergia mentes ).
Egyes wolfram ékszereken bevonat van. A natur, bevonat nélküli ékszerekre garanciát vállalok, hogy karcolhatatlan.


Jelenlegi ára: 8 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-14 00:02
. Trendi férfi wolfram nyaklánc - Jelenlegi ára: 8 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése