2011. április 25., hétfő

ÚJ Alföldi Mosdó - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Üdvözöllek!
Licitre kínálok egy ÚJ fehér színű, alföldi mosdót.
Mérete: 60 x 45
Színe: Fehér
Súlya: 15, 6 kg
Csapfurat nélkül
Csaptelep elhelyezése: Lehetőség 2 szélső csapszerelvény és fali csaptelep elhelyezésére.
Mérete és súlya miatt a személyes átvételt javaslom, postai úton a Nem Standard Postai csomagként tudom feladni. Szállításban nem tudok segíteni. Megtekinthetőségi garancia van.
 
Ha bármi kérdés lenne, csak nyugodtan, így elkerülhető a későbbi félreértésekből adódó rossz szájíz, esetleg negatív értékelés. A magam részéről nem szerettek senkinek se negatív értékelést adni, de ha valakivel a licit lezárása után legkésőbb 7 napon belül nem sikerül valamilyen formában felvenni a kapcsolatot és egyeztetni az átadásról, annak sajnos szomorúan de megadom. A terméket pedig újra hirdettem.
 
Ha esetleg valaki több termékemre is licitál, természetesen bevárható a legkésőbb záródó is, így egyszerre postázva, átadva, időt, pénzt megtakarítva.
 
Budapesten személyes átvétel lehetséges Budapesten (18 ker. ), megbeszélt időpontban, vagy egyéb megbeszélt helyen, időben. Szállításban nem tudok segíteni.
 
Ha a postai átvétel kerül választásra, akkor a licit összegét, és a postaköltséget egyben kérném utalni a CIB banknál vezetett számlára. A leveleket minden esetben ajánlva adom fel, így kérném ezt is beleszámítani az összegbe. Külön kérésre sima levélként is feladom.
 
Az utalásról kérnék egy levelet küldeni, így én is tudom, hogy nagyjából mikor kell megnéznem a számlát.
 


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-14 08:59
. ÚJ Alföldi Mosdó - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése