2011. július 25., hétfő

Morgan, Pat: A szabadkőművesség titkai - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A szabadkőművesség titkaiA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Nehéz egy olyan ellentmondásosan megítélt, sokszínű szervezetről, mint a szabadkőművesség, olyan tömör áttekintést adni, amely nemcsak a szervezet történetét, a köréje szőtt legendákat mutatja be, de felvillantja különféle arcait, bevezet rituáléjába, belső életébe, és megkísérli felmutatni azt a vonzerőt is, ami miatt oly sokan csatlakoznak köreihez. Pat Morgan könyve, mely rengeteg fekete-fehér fotót közöl páholyokról, régi metszetekről, a rend kialakulásának története után tárgyilagos fejezetekben ismerteti meg az olvasót a szabadkőművesek titkos jeleivel, szimbólumaival, híres szabadkőművesekkel, akárcsak a rossz magaviseletű testvérekkel, illetve azokkal a személyekkel, akiket a közvélemény (még maguk a szabadkőművesek is) szabadkőművesnek tartanak, holott nem voltak azok. Természetesen sokat ír a különféle mendemondákról (a skót rítus megreformálójának, Albert Pike-nak esetleges Ku-Klux Klán tagsága, a P2-páholy, Hasfelmetsző Jack), de szót ejt a kőművesség történetének valóban sötét foltjairól, botrányairól is, így pl. a hírhedt amerikai Morgan-gyilkosságról. Alapos elemzésnek veti alá az összeesküvés-elméletek egyik kedvelt célpontját is, az egydolláros bankjegyen látható jelképeket, mégpedig felkínálva az olvasónak egy lehetséges szabadkőműves olvasatot és egy valószínűbb történeti megközelítést (e szerint pl. a sas nem Szent Jánosra, a szabadkőművesek védőszentjére, hanem a függetlenségre utal, a tizenhárom csillag a tizenhárom gyarmatra és így tovább). A kötet végén kissé szokatlan módon néhány fejezet információkkal szolgál a szervezet iránt az átlagolvasónál is élénkebben érdeklődők számára a szabadkőművesek megtalálása, a kapcsolatfelvétel és a páholytagság felé tett lépések módjaira vonatkozóan. Az itt-ott sajtóhibákkal tarkított magyar szöveg láthatóan hozzáértő szerkesztői megjegyzésekkel is kiegészül. Széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-248-028-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 050 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 11:26
. Morgan, Pat: A szabadkőművesség titkai - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése