2011. július 28., csütörtök

Sándor Anna: Szibériai anziksz - Jelenlegi ára: 2 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szibériai anzikszA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Szibéria a hazai köznyelvben egyet jelent a száműzetéssel, az elviselhetetlen hideg birodalmával. Sok tekintetben meg kell változtatnunk ezt a sztereotípiát. 2008 nyarán huszonkét fős magyar turistacsoport - élén a szerző, Sándor Anna - indult útnak az Európánál is nagyobb, távoli vidékre, de nem a nyugati rész (Omszk, Novoszibirszk), inkább Közép- és Kelet-Szibéria, valamint az orosz Távol-Kelet volt az úti cél. Ennek a tizenhat napos útnak az élményei foglaltatnak a külalakjában is szép kötetben Arató András színes fotóinak kíséretében. A változások szelét jelzik a felkeresett területek fejezetcímekbe emelt elnevezései: Hakászia: a Kis Svájc, Irkutszk: Szibéria Párizsa, Krasznojarszk: a jövő emirátusa? Bármily rohamos is a fejlődés, azért Szibéria még mindig Isten háta mögötti helynek számít. A távolságok felfoghatatlanok - állapítja meg a szerző, aki személyes élményekkel megtűzdelve rengeteg történelmi, politikai, földrajzi, kulturális érdekességet közöl a már említett tájakon kívül Burjátföldről, a Föld édesvízkészletének egy ötödét adó Bajkál-tóról vagy a hadiflotta miatt sokáig elzárt, legkeletibb orosz városról, Vlagyivosztokról, amelynek hihetetlen mediterrán éghajlata van, lakossága pedig inkább koreai és kínai orientációjú. De szó esik az átláthatatlan orosz közigazgatási beosztásról is, és elzarándokolhatunk a csendes-óceáni szigetekre vagy a medve-, hal- és szőrmeország, Kamcsatka vulkánjaihoz, ahol a gyógyhatású forrásokra alapozva egész wellness-birodalom kezd kiépülni. Az utazók kötetlen bemutatásával záródó mű a felfedezés élményével ajándékozza meg az olvasót. ISBN: 978-963-09-6154-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 045 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:11
. Sándor Anna: Szibériai anziksz - Jelenlegi ára: 2 045 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése