2011. július 30., szombat

Thomas-Wory, Sigmund: A Bismarck naplója - Jelenlegi ára: 3 075 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Bismarck naplójaA könyv listaára: 3750 Ft. Leírás:
A Bismarck csatahajó a hitleri Németország egyik büszkesége volt. A hatalmas méretű, elsüllyeszthetetlennek és legyőzhetetlennek hitt hadihajónak azt a feladatot szánták, hogy ellenőrizze az Atlanti-óceán térségét és hozzájáruljon Nagy-Britannia sarokba szorításához. A hajó 1941. májusában indult első és egyben utolsó bevetésére. Az angol haditengerészet azonnal üldözőbe vette, de az első összecsapásból a németek kerültek ki győztesen. A kisebb sérülésével a bresti kikötő felé tartó csatahajót azonban egy repülőgépről indított légitorpedó irányíthatatlanná tette és május 27-én elsüllyesztették a britek. A Bismarck sorsa fordulatot hozott a tengeri hadviselés történetében, és nyilvánvalóvá tette a repülőgépek és a légi támogatás nélkülözhetetlenségét ebben a fegyvernemben. Az elő könyves szerző - Tömösváry Zsigmond - történelmi regénye a már saját korában legendássá váló hajó legénységének állít emléket. A történet elbeszélője az alig húsz éves Otto Jahn, aki jelen van a hajó 1939-es vízre bocsátásakor, majd matrózként szolgál a fedélzeten és a szerencsétlen végű bevetés kevés túlélőjének egyike. A kötet lapjain az ő szemén keresztül ismerhetjük meg a Bismarckot, és a legénység mindennapjait. Az egy szerelmi háromszög történetébe ágyazott elbeszélés - az előszó tanúsága szerint - források és a szakirodalom nyomán történeti hűséggel ábrázolja a hajót és vezetőit, a megtörtént eseményeket pedig szinte percre pontosan rekonstruálja. ISBN: 978-963-9842-76-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 075 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 21:10
. Thomas-Wory, Sigmund: A Bismarck naplója - Jelenlegi ára: 3 075 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése